Nymåne februari 2028

Nymåne februari 2028 blir som fullast kl. 11:39 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 404 898 km. Månen befinner sig då i Skorpionens måntecken.

Klockslag för nymåne februari 2028 i större städer världen över följer här nedan.

25 februari, 02:39 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

25 februari, 03:39 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

25 februari, 04:39 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

25 februari, 05:39 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

25 februari, 07:39 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

25 februari, 10:39 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

25 februari, 11:39 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

25 februari, 12:39 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

25 februari, 16:09 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

25 februari, 18:39 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

25 februari, 19:39 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

25 februari, 21:39 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar