Nymåne januari 2028

Nymåne januari 2028 blir som fullast kl. 16:14 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 403 192 km. Månen befinner sig då i Vågens måntecken.

Klockslag för nymåne januari 2028 i större städer världen över följer här nedan.

26 januari, 07:14 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

26 januari, 08:14 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

26 januari, 09:14 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

26 januari, 10:14 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

26 januari, 12:14 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

26 januari, 15:14 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

26 januari, 16:14 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

26 januari, 17:14 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

26 januari, 20:44 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

26 januari, 23:14 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

27 januari, 00:14 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

27 januari, 02:14 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar