Nymåne juni 2028

Nymåne juni 2028 blir som fullast kl. 20:29 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 383 302 km. Månen befinner sig då i Fiskarnas måntecken.

Klockslag för nymåne juni 2028 i större städer världen över följer här nedan.

22 juni, 11:29 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

22 juni, 12:29 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

22 juni, 13:29 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

22 juni, 14:29 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

22 juni, 15:29 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

22 juni, 19:29 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

22 juni, 20:29 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

22 juni, 21:29 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

22 juni, 23:59 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

23 juni, 02:29 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

23 juni, 03:29 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

23 juni, 04:29 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar