Nymåne november 2028

Nymåne november 2028 blir som fullast kl. 14:19 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 364 732 km. Månen befinner sig då i Kräftans måntecken.

Klockslag för nymåne november 2028 i större städer världen över följer här nedan.

16 november, 05:19 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

16 november, 06:19 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

16 november, 07:19 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

16 november, 08:19 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

16 november, 10:19 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

16 november, 13:19 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

16 november, 14:19 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

16 november, 15:19 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

16 november, 18:49 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

16 november, 21:19 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

16 november, 22:19 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

17 november, 00:19 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar