Nymåne september 2028

Nymåne september 2028 blir som fullast kl. 20:25 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 361 213 km vilket gör den till en Supermåne. Månen befinner sig då i Oxens måntecken.

Klockslag för nymåne september 2028 i större städer världen över följer här nedan.

18 september, 11:25 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

18 september, 12:25 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

18 september, 13:25 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

18 september, 14:25 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

18 september, 15:25 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

18 september, 19:25 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

18 september, 20:25 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

18 september, 21:25 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

18 september, 23:55 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

19 september, 02:25 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

19 september, 03:25 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

19 september, 04:25 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar