Nymåne april 2029

Nymåne april 2029 blir som fullast kl. 23:42 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 405 901 km. Månen befinner sig då i Lejonets måntecken.

Klockslag för nymåne april 2029 i större städer världen över följer här nedan.

13 april, 14:42 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

13 april, 15:42 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

13 april, 16:42 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

13 april, 17:42 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

13 april, 18:42 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

13 april, 22:42 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

13 april, 23:42 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

14 april, 00:42 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

14 april, 03:12 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

14 april, 05:42 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

14 april, 06:42 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

14 april, 07:42 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar