Nymåne december 2029

Nymåne december 2029 blir som fullast kl. 15:53 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 359 277 km vilket gör den till en Supermåne. Månen befinner sig då i Vädurens måntecken.

Klockslag för nymåne december 2029 i större städer världen över följer här nedan.

5 december, 06:53 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

5 december, 07:53 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

5 december, 08:53 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

5 december, 09:53 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

5 december, 11:53 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

5 december, 14:53 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

5 december, 15:53 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

5 december, 16:53 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

5 december, 20:23 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

5 december, 22:53 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

5 december, 23:53 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

6 december, 01:53 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar