Nymåne juli 2029

Nymåne juli 2029 blir som fullast kl. 17:52 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 392 195 km. Månen befinner sig då i Skorpionens måntecken.

Klockslag för nymåne juli 2029 i större städer världen över följer här nedan.

11 juli, 08:52 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

11 juli, 09:52 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

11 juli, 10:52 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

11 juli, 11:52 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

11 juli, 12:52 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

11 juli, 16:52 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

11 juli, 17:52 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

11 juli, 18:52 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

11 juli, 21:22 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

11 juli, 23:52 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

12 juli, 00:52 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

12 juli, 01:52 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar