Nymåne juni 2029

Nymåne juni 2029 blir som fullast kl. 05:52 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 401 766 km. Månen befinner sig då i Vågens måntecken.

Klockslag för nymåne juni 2029 i större städer världen över följer här nedan.

11 juni, 20:52 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

11 juni, 21:52 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

11 juni, 22:52 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

11 juni, 23:52 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

12 juni, 00:52 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

12 juni, 04:52 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

12 juni, 05:52 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

12 juni, 06:52 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

12 juni, 09:22 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

12 juni, 11:52 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

12 juni, 12:52 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

12 juni, 13:52 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar