Nymåne maj 2029

Nymåne maj 2029 blir som fullast kl. 15:44 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 405 498 km. Månen befinner sig då i Jungfruns måntecken.

Klockslag för nymåne maj 2029 i större städer världen över följer här nedan.

13 maj, 06:44 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

13 maj, 07:44 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

13 maj, 08:44 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

13 maj, 09:44 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

13 maj, 10:44 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

13 maj, 14:44 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

13 maj, 15:44 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

13 maj, 16:44 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

13 maj, 19:14 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

13 maj, 21:44 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

13 maj, 22:44 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

13 maj, 23:44 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar