Nymåne mars 2029

Nymåne mars 2029 blir som fullast kl. 05:21 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 400 349 km. Månen befinner sig då i Kräftans måntecken.

Klockslag för nymåne mars 2029 i större städer världen över följer här nedan.

14 mars, 21:21 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

14 mars, 22:21 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

14 mars, 23:21 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

15 mars, 00:21 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

15 mars, 01:21 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

15 mars, 04:21 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

15 mars, 05:21 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

15 mars, 06:21 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

15 mars, 09:51 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

15 mars, 12:21 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

15 mars, 13:21 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

15 mars, 15:21 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar