Nymåne augusti 2030

Nymåne augusti 2030 blir som fullast kl. 01:07 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 393 223 km. Månen befinner sig då i Jungfruns måntecken.

Klockslag för nymåne augusti 2030 i större städer världen över följer här nedan.

28 augusti, 16:07 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

28 augusti, 17:07 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

28 augusti, 18:07 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

28 augusti, 19:07 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

28 augusti, 20:07 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

29 augusti, 00:07 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

29 augusti, 01:07 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

29 augusti, 02:07 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

29 augusti, 04:37 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

29 augusti, 07:07 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

29 augusti, 08:07 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

29 augusti, 09:07 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar