Nymåne juli 2030

Nymåne juli 2030 blir som fullast kl. 13:11 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 399 725 km. Månen befinner sig då i Kräftans måntecken.

Klockslag för nymåne juli 2030 i större städer världen över följer här nedan.

30 juli, 04:11 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

30 juli, 05:11 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

30 juli, 06:11 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

30 juli, 07:11 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

30 juli, 08:11 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

30 juli, 12:11 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

30 juli, 13:11 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

30 juli, 14:11 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

30 juli, 16:41 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

30 juli, 19:11 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

30 juli, 20:11 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

30 juli, 21:11 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar