Nymåne juni 2030

Klockslag för nymåne juni 2030 i större städer världen över följer här nedan.

31 maj, 23:22 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

1 juni, 00:22 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

1 juni, 01:22 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

1 juni, 02:22 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

1 juni, 03:22 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

1 juni, 07:22 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

1 juni, 08:22 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

1 juni, 09:22 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

1 juni, 11:52 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

1 juni, 14:22 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

1 juni, 15:22 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

1 juni, 16:22 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok

30 juni, 14:35 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

30 juni, 15:35 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

30 juni, 16:35 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

30 juni, 17:35 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

30 juni, 18:35 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

30 juni, 22:35 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

30 juni, 23:35 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

1 juli, 00:35 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

1 juli, 03:05 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

1 juli, 05:35 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

1 juli, 06:35 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

1 juli, 07:35 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar