Nymåne mars 2030

Nymåne mars 2030 blir som fullast kl. 07:37 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 381 152 km. Månen befinner sig då i Vattumannens måntecken.

Klockslag för nymåne mars 2030 i större städer världen över följer här nedan.

3 mars, 22:37 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

3 mars, 23:37 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

4 mars, 00:37 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

4 mars, 01:37 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

4 mars, 03:37 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

4 mars, 06:37 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

4 mars, 07:37 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

4 mars, 08:37 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

4 mars, 12:07 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

4 mars, 14:37 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

4 mars, 15:37 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

4 mars, 17:37 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar