Nymåne september 2030

Nymåne september 2030 blir som fullast kl. 11:55 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 385 977 km. Månen befinner sig då i Jungfruns måntecken.

Klockslag för nymåne september 2030 i större städer världen över följer här nedan.

27 september, 02:55 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

27 september, 03:55 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

27 september, 04:55 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

27 september, 05:55 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

27 september, 06:55 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

27 september, 10:55 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

27 september, 11:55 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

27 september, 12:55 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

27 september, 15:25 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

27 september, 17:55 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

27 september, 18:55 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

27 september, 19:55 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar