Nymåne augusti 2031

Nymåne augusti 2031 blir som fullast kl. 06:33 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 405 787 km. Månen befinner sig då i Fiskarnas måntecken.

Klockslag för nymåne augusti 2031 i större städer världen över följer här nedan.

17 augusti, 21:33 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

17 augusti, 22:33 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

17 augusti, 23:33 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

18 augusti, 00:33 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

18 augusti, 01:33 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

18 augusti, 05:33 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

18 augusti, 06:33 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

18 augusti, 07:33 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

18 augusti, 10:03 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

18 augusti, 12:33 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

18 augusti, 13:33 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

18 augusti, 14:33 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar