Nymåne juli 2031

Nymåne juli 2031 blir som fullast kl. 15:41 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 406 092 km. Månen befinner sig då i Fiskarnas måntecken.

Klockslag för nymåne juli 2031 i större städer världen över följer här nedan.

19 juli, 06:41 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

19 juli, 07:41 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

19 juli, 08:41 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

19 juli, 09:41 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

19 juli, 10:41 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

19 juli, 14:41 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

19 juli, 15:41 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

19 juli, 16:41 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

19 juli, 19:11 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

19 juli, 21:41 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

19 juli, 22:41 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

19 juli, 23:41 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar