Nymåne juni 2031

Nymåne juni 2031 blir som fullast kl. 00:27 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 401 219 km. Månen befinner sig då i Vattumannens måntecken.

Klockslag för nymåne juni 2031 i större städer världen över följer här nedan.

19 juni, 15:27 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

19 juni, 16:27 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

19 juni, 17:27 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

19 juni, 18:27 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

19 juni, 19:27 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

19 juni, 23:27 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

20 juni, 00:27 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

20 juni, 01:27 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

20 juni, 03:57 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

20 juni, 06:27 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

20 juni, 07:27 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

20 juni, 08:27 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar