Nymåne augusti 2032

Nymåne augusti 2032 blir som fullast kl. 07:13 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 400 626 km. Månen befinner sig då i Skorpionens måntecken.

Klockslag för nymåne augusti 2032 i större städer världen över följer här nedan.

5 augusti, 22:13 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

5 augusti, 23:13 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

6 augusti, 00:13 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

6 augusti, 01:13 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

6 augusti, 02:13 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

6 augusti, 06:13 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

6 augusti, 07:13 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

6 augusti, 08:13 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

6 augusti, 10:43 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

6 augusti, 13:13 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

6 augusti, 14:13 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

6 augusti, 15:13 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar