Nymåne juli 2032

Nymåne juli 2032 blir som fullast kl. 16:44 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 394 223 km. Månen befinner sig då i Vågens måntecken.

Klockslag för nymåne juli 2032 i större städer världen över följer här nedan.

7 juli, 07:44 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

7 juli, 08:44 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

7 juli, 09:44 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

7 juli, 10:44 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

7 juli, 11:44 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

7 juli, 15:44 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

7 juli, 16:44 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

7 juli, 17:44 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

7 juli, 20:14 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

7 juli, 22:44 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

7 juli, 23:44 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

8 juli, 00:44 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar