Nymåne juni 2032

Nymåne juni 2032 blir som fullast kl. 03:35 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 382 574 km. Månen befinner sig då i Jungfruns måntecken.

Klockslag för nymåne juni 2032 i större städer världen över följer här nedan.

7 juni, 18:35 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

7 juni, 19:35 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

7 juni, 20:35 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

7 juni, 21:35 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

7 juni, 22:35 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

8 juni, 02:35 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

8 juni, 03:35 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

8 juni, 04:35 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

8 juni, 07:05 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

8 juni, 09:35 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

8 juni, 10:35 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

8 juni, 11:35 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar