Nymåne maj 2032

Nymåne maj 2032 blir som fullast kl. 15:38 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 373 932 km. Månen befinner sig då i Lejonets måntecken.

Klockslag för nymåne maj 2032 i större städer världen över följer här nedan.

9 maj, 06:38 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

9 maj, 07:38 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

9 maj, 08:38 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

9 maj, 09:38 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

9 maj, 10:38 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

9 maj, 14:38 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

9 maj, 15:38 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

9 maj, 16:38 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

9 maj, 19:08 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

9 maj, 21:38 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

9 maj, 22:38 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

9 maj, 23:38 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar