Nymåne november 2032

Nymåne november 2032 blir som fullast kl. 06:45 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 401 196 km. Månen befinner sig då i Vattumannens måntecken.

Klockslag för nymåne november 2032 i större städer världen över följer här nedan.

2 november, 22:45 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

2 november, 23:45 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

3 november, 00:45 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

3 november, 01:45 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

3 november, 02:45 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

3 november, 05:45 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

3 november, 06:45 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

3 november, 07:45 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

3 november, 11:15 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

3 november, 13:45 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

3 november, 14:45 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

3 november, 16:45 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar