Nymåne september 2032

Nymåne september 2032 blir som fullast kl. 22:58 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 405 917 km. Månen befinner sig då i Skyttens måntecken.

Klockslag för nymåne september 2032 i större städer världen över följer här nedan.

4 september, 13:58 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

4 september, 14:58 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

4 september, 15:58 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

4 september, 16:58 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

4 september, 17:58 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

4 september, 21:58 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

4 september, 22:58 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

4 september, 23:58 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

5 september, 02:28 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

5 september, 04:58 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

5 september, 05:58 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

5 september, 06:58 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar