Nymåne april 2033

Nymåne april 2033 blir som fullast kl. 04:48 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 361 562 km. Månen befinner sig då i Fiskarnas måntecken.

Klockslag för nymåne april 2033 i större städer världen över följer här nedan.

28 april, 19:48 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

28 april, 20:48 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

28 april, 21:48 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

28 april, 22:48 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

28 april, 23:48 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

29 april, 03:48 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

29 april, 04:48 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

29 april, 05:48 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

29 april, 08:18 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

29 april, 10:48 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

29 april, 11:48 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

29 april, 12:48 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar