Nymåne augusti 2033

Nymåne augusti 2033 blir som fullast kl. 23:41 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 393 271 km. Månen befinner sig då i Kräftans måntecken.

Klockslag för nymåne augusti 2033 i större städer världen över följer här nedan.

24 augusti, 14:41 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

24 augusti, 15:41 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

24 augusti, 16:41 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

24 augusti, 17:41 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

24 augusti, 18:41 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

24 augusti, 22:41 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

24 augusti, 23:41 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

25 augusti, 00:41 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

25 augusti, 03:11 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

25 augusti, 05:41 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

25 augusti, 06:41 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

25 augusti, 07:41 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar