Nymåne juli 2033

Nymåne juli 2033 blir som fullast kl. 10:14 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 381 711 km. Månen befinner sig då i Oxens måntecken.

Klockslag för nymåne juli 2033 i större städer världen över följer här nedan.

26 juli, 01:14 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

26 juli, 02:14 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

26 juli, 03:14 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

26 juli, 04:14 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

26 juli, 05:14 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

26 juli, 09:14 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

26 juli, 10:14 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

26 juli, 11:14 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

26 juli, 13:44 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

26 juli, 16:14 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

26 juli, 17:14 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

26 juli, 18:14 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar