Nymåne juni 2033

Nymåne juni 2033 blir som fullast kl. 23:09 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 373 371 km. Månen befinner sig då i Vädurens måntecken.

Klockslag för nymåne juni 2033 i större städer världen över följer här nedan.

26 juni, 14:09 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

26 juni, 15:09 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

26 juni, 16:09 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

26 juni, 17:09 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

26 juni, 18:09 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

26 juni, 22:09 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

26 juni, 23:09 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

27 juni, 00:09 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

27 juni, 02:39 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

27 juni, 05:09 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

27 juni, 06:09 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

27 juni, 07:09 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar