Nymåne maj 2033

Nymåne maj 2033 blir som fullast kl. 13:39 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 365 972 km. Månen befinner sig då i Vädurens måntecken.

Klockslag för nymåne maj 2033 i större städer världen över följer här nedan.

28 maj, 04:39 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

28 maj, 05:39 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

28 maj, 06:39 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

28 maj, 07:39 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

28 maj, 08:39 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

28 maj, 12:39 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

28 maj, 13:39 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

28 maj, 14:39 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

28 maj, 17:09 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

28 maj, 19:39 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

28 maj, 20:39 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

28 maj, 21:39 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar