Nymåne september 2033

Nymåne september 2033 blir som fullast kl. 15:41 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 402 322 km. Månen befinner sig då i Lejonets måntecken.

Klockslag för nymåne september 2033 i större städer världen över följer här nedan.

23 september, 06:41 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

23 september, 07:41 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

23 september, 08:41 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

23 september, 09:41 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

23 september, 10:41 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

23 september, 14:41 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

23 september, 15:41 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

23 september, 16:41 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

23 september, 19:11 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

23 september, 21:41 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

23 september, 22:41 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

23 september, 23:41 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar