Nymåne december 2034

Nymåne december 2034 blir som fullast kl. 21:16 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 406 603 km. Månen befinner sig då i Tvillingarnas måntecken.

Klockslag för nymåne december 2034 i större städer världen över följer här nedan.

10 december, 12:16 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

10 december, 13:16 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

10 december, 14:16 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

10 december, 15:16 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

10 december, 17:16 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

10 december, 20:16 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

10 december, 21:16 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

10 december, 22:16 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

11 december, 01:46 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

11 december, 04:16 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

11 december, 05:16 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

11 december, 07:16 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar