Nymåne juni 2034

Nymåne juni 2034 blir som fullast kl. 12:27 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 360 775 km vilket gör den till en Supermåne. Månen befinner sig då i Skyttens måntecken.

Klockslag för nymåne juni 2034 i större städer världen över följer här nedan.

16 juni, 03:27 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

16 juni, 04:27 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

16 juni, 05:27 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

16 juni, 06:27 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

16 juni, 07:27 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

16 juni, 11:27 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

16 juni, 12:27 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

16 juni, 13:27 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

16 juni, 15:57 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

16 juni, 18:27 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

16 juni, 19:27 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

16 juni, 20:27 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar