Nymåne maj 2034

Nymåne maj 2034 blir som fullast kl. 05:14 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 358 799 km vilket gör den till en Supermåne. Månen befinner sig då i Skorpionens måntecken.

Klockslag för nymåne maj 2034 i större städer världen över följer här nedan.

17 maj, 20:14 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

17 maj, 21:14 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

17 maj, 22:14 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

17 maj, 23:14 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

18 maj, 00:14 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

18 maj, 04:14 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

18 maj, 05:14 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

18 maj, 06:14 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

18 maj, 08:44 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

18 maj, 11:14 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

18 maj, 12:14 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

18 maj, 13:14 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar