Nymåne mars 2034

Nymåne mars 2034 blir som fullast kl. 11:17 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 374 278 km. Månen befinner sig då i Vågens måntecken.

Klockslag för nymåne mars 2034 i större städer världen över följer här nedan.

20 mars, 03:17 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

20 mars, 04:17 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

20 mars, 05:17 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

20 mars, 06:17 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

20 mars, 07:17 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

20 mars, 10:17 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

20 mars, 11:17 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

20 mars, 12:17 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

20 mars, 15:47 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

20 mars, 18:17 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

20 mars, 19:17 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

20 mars, 21:17 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar