Nymåne september 2034

Nymåne september 2034 blir som fullast kl. 18:15 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 384 077 km. Månen befinner sig då i Fiskarnas måntecken.

Klockslag för nymåne september 2034 i större städer världen över följer här nedan.

12 september, 09:15 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

12 september, 10:15 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

12 september, 11:15 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

12 september, 12:15 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

12 september, 13:15 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

12 september, 17:15 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

12 september, 18:15 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

12 september, 19:15 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

12 september, 21:45 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

13 september, 00:15 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

13 september, 01:15 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

13 september, 02:15 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar