Nymåne augusti 2035

Nymåne augusti 2035 blir som fullast kl. 19:13 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 361 086 km vilket gör den till en Supermåne. Månen befinner sig då i Vågens måntecken.

Klockslag för nymåne augusti 2035 i större städer världen över följer här nedan.

3 augusti, 10:13 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

3 augusti, 11:13 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

3 augusti, 12:13 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

3 augusti, 13:13 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

3 augusti, 14:13 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

3 augusti, 18:13 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

3 augusti, 19:13 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

3 augusti, 20:13 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

3 augusti, 22:43 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

4 augusti, 01:13 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

4 augusti, 02:13 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

4 augusti, 03:13 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar