Nymåne december 2035

Nymåne december 2035 blir som fullast kl. 15:33 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 403 439 km. Månen befinner sig då i Vattumannens måntecken.

Klockslag för nymåne december 2035 i större städer världen över följer här nedan.

29 december, 06:33 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

29 december, 07:33 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

29 december, 08:33 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

29 december, 09:33 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

29 december, 11:33 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

29 december, 14:33 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

29 december, 15:33 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

29 december, 16:33 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

29 december, 20:03 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

29 december, 22:33 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

29 december, 23:33 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

30 december, 01:33 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar