Nymåne januari 2035

Nymåne januari 2035 blir som fullast kl. 16:05 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 404 688 km. Månen befinner sig då i Vattumannens måntecken.

Klockslag för nymåne januari 2035 i större städer världen över följer här nedan.

9 januari, 07:05 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

9 januari, 08:05 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

9 januari, 09:05 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

9 januari, 10:05 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

9 januari, 12:05 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

9 januari, 15:05 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

9 januari, 16:05 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

9 januari, 17:05 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

9 januari, 20:35 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

9 januari, 23:05 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

10 januari, 00:05 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

10 januari, 02:05 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar