Nymåne juli 2035

Nymåne juli 2035 blir som fullast kl. 12:00 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 359 487 km vilket gör den till en Supermåne. Månen befinner sig då i Jungfruns måntecken.

Klockslag för nymåne juli 2035 i större städer världen över följer här nedan.

5 juli, 03:00 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

5 juli, 04:00 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

5 juli, 05:00 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

5 juli, 06:00 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

5 juli, 07:00 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

5 juli, 11:00 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

5 juli, 12:00 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

5 juli, 13:00 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

5 juli, 15:30 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

5 juli, 18:00 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

5 juli, 19:00 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

5 juli, 20:00 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar