Nymåne juni 2035

Nymåne juni 2035 blir som fullast kl. 05:22 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 365 413 km. Månen befinner sig då i Lejonets måntecken.

Klockslag för nymåne juni 2035 i större städer världen över följer här nedan.

5 juni, 20:22 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

5 juni, 21:22 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

5 juni, 22:22 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

5 juni, 23:22 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

6 juni, 00:22 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

6 juni, 04:22 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

6 juni, 05:22 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

6 juni, 06:22 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

6 juni, 08:52 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

6 juni, 11:22 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

6 juni, 12:22 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

6 juni, 13:22 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar