Nymåne maj 2035

Nymåne maj 2035 blir som fullast kl. 22:05 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 370 522 km. Månen befinner sig då i Kräftans måntecken.

Klockslag för nymåne maj 2035 i större städer världen över följer här nedan.

7 maj, 13:05 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

7 maj, 14:05 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

7 maj, 15:05 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

7 maj, 16:05 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

7 maj, 17:05 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

7 maj, 21:05 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

7 maj, 22:05 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

7 maj, 23:05 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

8 maj, 01:35 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

8 maj, 04:05 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

8 maj, 05:05 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

8 maj, 06:05 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar