Nymåne mars 2035

Nymåne mars 2035 blir som fullast kl. 00:12 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 390 180 km. Månen befinner sig då i Oxens måntecken.

Klockslag för nymåne mars 2035 i större städer världen över följer här nedan.

9 mars, 15:12 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

9 mars, 16:12 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

9 mars, 17:12 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

9 mars, 18:12 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

9 mars, 20:12 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

9 mars, 23:12 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

10 mars, 00:12 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

10 mars, 01:12 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

10 mars, 04:42 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

10 mars, 07:12 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

10 mars, 08:12 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

10 mars, 10:12 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar