Nymåne november 2035

Nymåne november 2035 blir som fullast kl. 20:39 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 394 975 km. Månen befinner sig då i Stenbockens måntecken.

Klockslag för nymåne november 2035 i större städer världen över följer här nedan.

29 november, 11:39 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

29 november, 12:39 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

29 november, 13:39 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

29 november, 14:39 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

29 november, 16:39 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

29 november, 19:39 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

29 november, 20:39 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

29 november, 21:39 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

30 november, 01:09 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

30 november, 03:39 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

30 november, 04:39 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

30 november, 06:39 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar