Nymåne oktober 2035

Klockslag för nymåne oktober 2035 i större städer världen över följer här nedan.

1 oktober, 06:08 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

1 oktober, 07:08 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

1 oktober, 08:08 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

1 oktober, 09:08 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

1 oktober, 10:08 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

1 oktober, 14:08 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

1 oktober, 15:08 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

1 oktober, 16:08 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

1 oktober, 18:38 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

1 oktober, 21:08 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

1 oktober, 22:08 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

1 oktober, 23:08 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok

30 oktober, 20:00 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

30 oktober, 21:00 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

30 oktober, 22:00 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

30 oktober, 23:00 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

31 oktober, 00:00 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

31 oktober, 03:00 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

31 oktober, 04:00 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

31 oktober, 05:00 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

31 oktober, 08:30 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

31 oktober, 11:00 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

31 oktober, 12:00 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

31 oktober, 14:00 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar