Nymåne september 2035

Nymåne september 2035 blir som fullast kl. 04:01 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 365 618 km. Månen befinner sig då i Vågens måntecken.

Klockslag för nymåne september 2035 i större städer världen över följer här nedan.

1 september, 19:01 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

1 september, 20:01 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

1 september, 21:01 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

1 september, 22:01 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

1 september, 23:01 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

2 september, 03:01 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

2 september, 04:01 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

2 september, 05:01 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

2 september, 07:31 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

2 september, 10:01 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

2 september, 11:01 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

2 september, 12:01 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar