Nymåne april 2036

Nymåne april 2036 blir som fullast kl. 11:36 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 391 561 km. Månen befinner sig då i Vattumannens måntecken.

Klockslag för nymåne april 2036 i större städer världen över följer här nedan.

26 april, 02:36 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

26 april, 03:36 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

26 april, 04:36 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

26 april, 05:36 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

26 april, 06:36 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

26 april, 10:36 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

26 april, 11:36 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

26 april, 12:36 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

26 april, 15:06 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

26 april, 17:36 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

26 april, 18:36 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

26 april, 19:36 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar