Nymåne augusti 2036

Nymåne augusti 2036 blir som fullast kl. 19:36 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 360 437 km vilket gör den till en Supermåne. Månen befinner sig då i Oxens måntecken.

Klockslag för nymåne augusti 2036 i större städer världen över följer här nedan.

21 augusti, 10:36 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

21 augusti, 11:36 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

21 augusti, 12:36 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

21 augusti, 13:36 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

21 augusti, 14:36 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

21 augusti, 18:36 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

21 augusti, 19:36 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

21 augusti, 20:36 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

21 augusti, 23:06 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

22 augusti, 01:36 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

22 augusti, 02:36 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

22 augusti, 03:36 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar