Nymåne februari 2036

Nymåne februari 2036 blir som fullast kl. 06:02 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 404 930 km. Månen befinner sig då i Skyttens måntecken.

Klockslag för nymåne februari 2036 i större städer världen över följer här nedan.

26 februari, 21:02 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

26 februari, 22:02 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

26 februari, 23:02 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

27 februari, 00:02 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

27 februari, 02:02 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

27 februari, 05:02 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

27 februari, 06:02 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

27 februari, 07:02 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

27 februari, 10:32 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

27 februari, 13:02 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

27 februari, 14:02 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

27 februari, 16:02 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar