Nymåne juli 2036

Nymåne juli 2036 blir som fullast kl. 12:19 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 362 348 km. Månen befinner sig då i Vädurens måntecken.

Klockslag för nymåne juli 2036 i större städer världen över följer här nedan.

23 juli, 03:19 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

23 juli, 04:19 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

23 juli, 05:19 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

23 juli, 06:19 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

23 juli, 07:19 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

23 juli, 11:19 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

23 juli, 12:19 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

23 juli, 13:19 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

23 juli, 15:49 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

23 juli, 18:19 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

23 juli, 19:19 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

23 juli, 20:19 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar